Mag ik u kussen?

Mag ik u kussen?

Een romantische komedie voor 3 dames en 2 heren

Originele titel: The mating game van Robin Hawdon, vertaling en bewerking Peter De Pauw

Dries Hendrickx is enorm succesvol en heeft bijna alles waar hij als kind van droomde: een penthouse op de Scheldekaaien, voldoende geld op zijn rekening en een eigen populair praatprogramma waarmee hij zes dagen per week op televisie te zien is.


Maar hij heeft ook een probleem met vrouwen. Een groot probleem. Terwijl iedereen denkt dat hij, als meest begeerde vrijgezel van Vlaanderen, alle dagen met een ander de lakens deelt, is hij dik tegen zijn zin nog steeds een maagd. Hij zou dat graag anders zien, maar telkens komt er wel iets tussen.


Zo ook vanavond. Als hij na een nachtje stappen in bed belandt met Lieve Wilman, zijn aantrekkelijke PR-verantwoordelijke, blijkt dat bed ingenomen te zijn door zijn nonkel Jan die terug is van een wereldreis. Jan wil Dries van zijn maagdelijkheid afhelpen en schakelt het vrouwelijke personeel, de conciërge en Dries’ ogenschijnlijk zakelijke secretaresse, in om een handje (of meer dan een handje) toe te steken.


Rolverdeling:

Dries Hendrickx, vrijgezel

Jan Hendrickx, zijn broer

Lieve Wilman, zijn P.R. verantwoordelijke

Julie Derminne, zijn secretaresse

Mevrouw Destokere, zijn huishoudhulp


Dit stuk is niet in eigen beheer uitgegeven. Brochure en speeltoelating zijn te verkrijgen via https://www.toneelfonds.be/ en https://www.toneeluitgeverijvink.nl/